Pentru ca dansul este cea mai buna modalitate de a ne simti liberi, de a ne recapata tonusul, increderea si dragostea de viata, iti prezentam mai jos mai multe stiluri de dans in functie de trasaturile ZODIEI tale. 

unica-4_30_3987cf1b59

Berbec (21 martie – 20 aprilie)

Aventurieri şi plini de energie. Curajoşi, entuziaşti şi plini de dinamism, nativii din această zodie vor vrea mereu să încerce ceva nou, ştiu să îşi atingă scopurile bine definite şi să fie Pasionali şi încăpăţânaţi, berbecii trebuie să urmeze cursuri de tango argentinian. Focul răzvrătirii din fiecare berbec este cel mai bine pus în valoare atunci când fiecare partener încearcă să-l domine şi să-l subjuge pe celălalt, pentru ca, la final, să păşească împeună pe muzica viorilor.

Taur (21 aprilie – 21 mai)

Taurii au multă energie atunci când conduc, deci stilul cel mai potrivit de dans pentru ei este jive. Tot latino, tot pasional, dar mult mai tehnic, exact aşa cum vor taurii. Dacă e ceva care le face plăcere mai mult ca un partener docil, acela este un stil de dans cu mutle reguli şi furi care trebuie repetate.

Gemeni (22 mai – 21 iunie)

Gemenii sunt vanitoşi şi expansivi, deci un stil de dans pe gustul nativilor din gemeni este unul scandalos, despre care se va vorbi mult timp după reprezentaţie. Cu alte cuvinte, ce nativă din gemeni nu a auzit de charleston şi nebunia frumoasă a condiţiei de flapper girl?

Rac (22 iunie – 22 iulie)

Racii sunt lenţi, romantici şi mai retro de felul lor, deci cel mai bun stil de dans este unul clasic, Cuma r fi baletul. Se potriveşte bine cu delicateţea lor şi cu stilul visător. În plus, racii nu sunt foarte pasionali şi de aceea nu pot dansa bine dansuri latino sau street dance, pe când baletul le oferă intimitatea şi le pune în evidenţă fragilitatea frumoasă.

Leu (23 iulie – 21 august)

Leii sunt prea individualişti ca să poată dansa alături de un partener. Perechea presupune să laşi deoparte faima proprie şi să pui în valoare calităţile partenerului de dans, măcar din când în când, ori leii nu prea sunt interesaţi de o asemenea ofertă. Cea mai bună alegere în materie de dans pentru lei este stepul, unde pot dansa singuri fără să supere pe nimeni.

Fecioară (22 august – 23 septembrie)

Fecioarele funcţionează mai bine în echipă, deci cel mai potrivit dans pentru aceşti nativi este street dance. Fecioarele sunt obişnuite cu multă muncă şi repetiţiile alături de un colectiv restrâns le pot ajută să socializeze chiar şi pe cele mai timide dintre fecioare.

Balanţa (24 septembrie – 23 octombrie)

Balanţele au o senzualitate aparte şi deşi par leneşe şi neinteresate câteodată, ele ştiu foarte bine ce vor şi cum să impresioneze. Dacă eşti balanţă şi vrei să înveţi să dansezi pentru tine şi partener, cele mai bune sunt cursurile de dans la bară. Bune şi pentru a te menţine în formă, dar şi pentru a face bărbaţii să suspine cu gândul la tine

Scorpion (24 octombrie – 22 noiembrie)

Scorpionii sunt, poate, cei mai senzuali nativi şi sexualitatea lor iese întotdeauna în evidenţă. Fire misterioasă şi dornică să lase lumea cu gura căscată, femeia scorpion trebuie să urmeze cursuri de bellydance.

Săgetător (23 noiembrie – 22 decembrie)

Săgetătorii au multă energie şi zvâc şi niciun dans nu le poate stăvili pofta de acţiune ca un swing făcut ca la carte. Orice săgetător îşi doreşte un partener care să ţină pasul cu ei şi cel mai bun test este înscrierea la un astfel de curs. Swingul necesită precizie, dar şi multă energie, spirit de aventură şi o coordonare perfectă, adică exact atributele cu care se mândreşte un nativ al acestei zodii.

Capricorn (23 decembrie – 20 ianuarie)

Capricornii sunt clasici nevoie mare şi chiar şi muzica pe care o ascultă are întotdeauna note retro. Cel mai potrivit dans la care se poate înscrie un capricorn este disco. Muzica mai veche, dar foarte ritmată va scoate din anonimat şi amorşire chiar şi pe cei mai ursuzi nativi, iar rigoarea figurilor şi paşilor de dans este exacr ce le trebuie celor născuţi sub acest semn zodiacal.

Vărsător (21 ianuarie – 19 februarie)

Vărsătorii vor mereu să facă ceva nou, să şocheze şi să se distreze copios. Dacă eşti vărsător, sigur te vor plicti cursurile de quick step sau vals, pentru că sunt prea “cuminţi” pentru personalitatea ta zăpăcită şi vulcanică. Cea mai bună opţiune pentru nişte nativi agitaţi ca voi este cursuld e dans stil Bollywood. Muzica e haioasă, costumele sunt superbe şi mişcările din şolduri nu prind deloc rău.

Peşti (20 februarie – 20 martie)

Deşi racii sunt şi ei romantici şi sensibili, nicio zodie nu se compară cu peştii la capitolul visare. Cea mai bună muzică pentru nativii din peşti este cea calmă, de dragoste, despre prinţi şi prinţese, rochii învolburate şi strângeri de mână. Peştilor le stă cel mai bine dansând valsul vienez, maiestuos şi de basm, aşa cum visează peştii să trăiască.

Sursa: La ce cursuri de dans să te înscrii în funcţie de zodie | Unica.ro

 

 Vrei si tu sa inveti sa dansezi? Inscrie-te ACUM la cursuri! 

Scoala de dans Espansivo ti-a pregatit cea mai variata oferta de cursuri de dans!

Niciun comentariu

Adauga un comentariu