Un sondaj realizat recent in Marea Britanie de televiziunea de shopping QVC dezvaluie cele mai bune scene de dans din filme. “Dirty Dancing” a fost votat filmul cu cea mai buna scena de dans – cea de pe melodia “Time of my life”. Momentul in care Patrick Swayze o ridica in brate pe Jennifer Grey, a adunat peste un sfert din voturile celor intervievati.

 

Imediat dupa Dirty Dancing in top s-a situat un alt clasic, “Singing in the rain” , cu 23% din voturi, iar pe locul al treilea se afla dansul pe melodia “Stayin’ Alive”, din filmul “Saturday Night Fever” cu 16% din voturi.

 

 

Pe poziţia a patra s-a clasat scena de dans pe melodia “You’re The One That I Want” din “Grease” (8%), iar pe locul al cincilea, cu 6% din voturi, competitia de twist, cu dansul celor două personaje principale interpretate de John Travolta şi Uma Thurman, din “Pulp Fiction”.

 

Pe locul al saselea revine “Grease“, cu dansul “Greased Ligtnin‘” (5%), urmat de “What a Feeling“, din “Flashdance” (4%). Pe locurile al optulea si al noualea se afla momentele “Cheek to Cheek”, din “Top Hat”, si “Dancing Street”, din “Fame”, cu cate 3% din voturi. Pe ultimul loc din Top 10 s-a situat dansul pe melodia “Footloose” din filmul “Footloose”, cu 2% din voturi.

Vrei si tu sa inveti sa dansezi? Inscrie-te ACUM la cursuri! 

Scoala de dans Espansivo ti-a pregatit cea mai variata oferta de cursuri de dans!

Niciun comentariu

Adauga un comentariu