Cursuri de dans pentru copii

Profesionisti in dans de copii si pentru copii!

Inca din primele saptamani de viata, absolut tot ce se petrece in jurul copiilor nostri, poate fi inteles ca un dans copii.

Investeste inteligent in copilul tau si inscrie-l la o scoala de dans pentru copii. Cel mai bine ar fi sa le oferim copiilor nostri un mediu bun si optimist de a se dezvolta.

Nu-i taia aripile, lasa-l sa descopere si alt mod de a se distra, unul mult mai placut, educativ, unde va intalni copii noi de aceiasi varsta care au un lucru in comun, dansul. Datorita instructorilor de dans de la scoala de dans Espansivo, care au o experinta vasta in lucrul cu copiii, prichindelul tau va fi in siguranta si va dori oricand sa se reintoarca la cursurile de dans pentru a relua lectiile.

In momentul de fata, copiii sunt din ce in ce mai inteligenti, mai receptivi, doresc sa cunoasca si sa invete cat mai multe lucruri noi. Ajuta-l sa-si descopere talentele, invata-l ce este frumos si elegant, lasa-l sa faca cunostinta si cu lumea dansului.

Chiar daca nu esti cel mai bun exemplu in materie de dans, participand impreuna la cursuri de dans, poti deveni idolul copilului.

Copiii vor dori sa va impartaseasca trairile pe care le au la lectiile de dans copii. Cursurile de dans copii sunt pe grupe, in functie de experienta si de varsta, astfel ca ei sa nu se simta diferiti de ceillati.

inchide
 

Blog

Dansul te ajuta sa slabesti »citeste pe blog

Deja vu – Senzualitate si ritmuri de Bachata cu Shakira si Prince Royce »citeste pe blog

Grupe NOI – Salsa & Bachata, Latin & Ballroom dances »citeste pe blog

Cursuri de street danceCursuri de dans nunta
back

Cursuri de dans COPII

Decizia privind viitorul copilului tau iti apartine, inclusiv in ceea ce priveste modul in care isi petrece timpul liber. Pe el cu siguranta nu trebuie sa il convingem, pur si simplu pentru ca are o energie debordanta, care clar nu i-ar permite sa stea locului si sa ne asculte, pentru ca el stie: vrea se se miste, sa cunoasca, sa simta.

Dansul imbina muzica si miscarea, permitandu-i copilului dumneavoastra sa descopere magia amandurora si sa se dezvolte armonios.

El va invata astfel sa iubeasca muzica, ritmul, miscarea, sa se exprime altfel decat cu ajutorul cuvintelor, sa impartaseasca bucuria lui de a dansa cu alti copii de varste apropiate, in mijlocul carora isi va putea da frau liber propriei personalitati, lasand deoparte constrangerile impuse la scoala sau la gradinita.

Dansul este cea mai buna si placuta metoda de a-i ajuta pe copii sa-si dezvolte aptitudinile, spiritul pentru frumos, gratia si eleganta, precum si comportarea civilizata in societate si respectul pentru celalalt. Totodata, dansul modeleaza caracterul, stimuland disciplina si rabdarea, precum si ambitia si capacitatea de a depune efort pentru obtinerera rezultatelor dorite.

Cursurile organizate de Scoala de dans ESPANSIVO si destinate copiilor sunt structurate in primul rand pe grupe de varsta, in asa fel incat copilul dumneavostra sa se integreze usor intr-un mediu nou. Profesionalismul instructorilor nostri, a caror experienta in a lucra cu copii isi spune cuvantul in special prin faptul ca fiecare dintre cursanti primeste atentia cuvenita, adaptata nevoilor sale, se imbina cu facilitatile unei sali moderne si primitoare, amplasata central.