Blog

Dansul te ajuta sa slabesti »citeste pe blog

Deja vu – Senzualitate si ritmuri de Bachata cu Shakira si Prince Royce »citeste pe blog

Grupe NOI – Salsa & Bachata, Latin & Ballroom dances »citeste pe blog

Cursuri de street danceCursuri de dans nunta
back

Latino & Ballroom Dances

Nu știm cum v-ați început voi primăvara, dar noi parcă nu ne putem opri din dans… Tocmai de aceea ne bucurăm să anunțăm noi grupe de dans începând cu luna următoare.

Din aprilie, Școala de dans Espansivo vă așteaptă la cursuri noi de Dansuri Latino si de Societate! Ați auzit de cha cha, jive sau rumba și ați visat cu siguranță la un tango sau vals vienez ca în filme… Acum aveți ocazia să învățați pașii potriviți alături de noi, după un program bine gândit împreună cu instructorul nostru, Octav Georgescu.

Octav dansează de la vârsta de 10 ani și colaborează cu școala noastră de dans din 2007. A obținut numeroase premii la diverse concursuri precum Dance Masters, Open Basic Latino sau Campionatul european de formații. Meticulos și răbdător, Octav a îndrumat deja sute de cursanți la lecții de grup și zeci de cupluri în cadrul lecțiilor particulare pentru nuntă sau alte evenimente.

Cursurile se vor desfășura, ca de obicei, în sala noastră complet renovată din Strada Semicercului nr. 56, sector 1, București.  Prețul unui abonament lunar de 8 ședințe este de 149 lei.

Programul grupelor Ballroom & Latin dances (dansuri de societate):

Grupa 1: Marti + Joi, ora 19:00 (data incepere 18.Aprilie)

Grupa 2: Sambata + Duminica, ora 16:00 (date incepere 22.Aprilie)

Numărul locurilor este limitat. Pentru orice întrebări sau detalii suplimentare, nu ezitati să ne contactați la 0721.326.726 sau să ne urmăriți pe www.dansam.ro sau www.facebook.com/dansam.ro. Vă puteti înscrie telefonic la 0721.326.726 sau completând formularul de mai jos!

Vă așteptăm la dans! Atenție, creează dependență 😊

Cursuri de dans latino, dansuri de societate

INSCRIE-TE ACUM LA CURSURI

captcha
Introduceti codul de securitate in campul de mai jos.