Blog

Dansul te ajuta sa slabesti »citeste pe blog

Deja vu – Senzualitate si ritmuri de Bachata cu Shakira si Prince Royce »citeste pe blog

Grupe NOI – Salsa & Bachata, Latin & Ballroom dances »citeste pe blog

Cursuri de street danceCursuri de dans nunta
back

Salsa & Bachata

Din 19 Martie, Școala de dans Espansivo vă așteaptă în fiecare Marți și Joi de la ora 18:30 la o nouă grupă de Salsa si Bachata. Ne-ați cerut și nu vă putem refuza!

Instructorii noștri Irina și Lorenzo vă vor îndruma pașii cu pasiune și răbdare. Ambii au o experiență bogată grație festivalurilor internaționale la care au participat de-a lungul anilor, precum Europe Bachata Masters Milano, Istanbul International Dance Festival, Champagne International Dance Festival France.

Originare din America centrală, atât Salsa cât și Bachata sunt dansuri senzuale pe ritmuri pasionale care au revoluționat istoria dansului și au născut nenumărate povești la fel de intense.

Cursurile se vor desfășura, ca de obicei, în sala noastră din Strada Semicercului nr. 56, sector 1, București. Prețul unui abonament lunar de 8 ședințe este de 159 RON.

Numărul locurilor este limitat. Pentru orice întrebări sau detalii suplimentare, nu ezitati să ne contactați la 0721.326.726 sau să ne urmăriți pe www.dansam.ro sau www.facebook.com/dansam.ro. Vă puteti înscrie telefonic la 0721.326.726 sau completând formularul de mai jos!

Vă așteptăm din 19 Martie la dans! Atenție, creează dependență 😊

INSCRIE-TE ACUM LA CURSURI 

captcha
Introduceti codul de securitate in campul de mai jos.