Blog

Dansul te ajuta sa slabesti »citeste pe blog

Deja vu – Senzualitate si ritmuri de Bachata cu Shakira si Prince Royce »citeste pe blog

Grupe NOI – Salsa & Bachata, Latin & Ballroom dances »citeste pe blog

Cursuri de street danceCursuri de dans nunta
back

Cursuri de dans – Espansivo Dance Studio

Stresat si obosit dupa cel putin opt ore lungi petrecute in fata calculatorului? Dornic sa iti faci prieteni care, ca si tine, sunt gata sa lase deoparte scoala pentru a-si orienta energia spre ceva mai amuzant? Vrei sa le faci o surpriza colegilor de serviciu si sa ii inviti sa va relaxati impreuna? Scoala de dans ESPANSIVO va propune solutia.

Cursurile de dans organizate de scoala noastra de dans sunt structurate pe grupe, in functie de nivelul cursantilor: incepatori, intermediari, avansati, dupa un program care include doua sedinte pe saptamana pentru fiecare grupa in parte.

Indiferent de momentul la care va hotarati sa va inscrieti la cursurile de dans, va stam la dispozitie. Decizia va apartine, iar programul pe care instructorii nostri vi-l propun este conceput astfel incat pasii de dans pe care ii invatati sa se repete la un anumit interval de timp, ceea ce va permite atat sa va integrati ritmului de dans, cat si sa reluati dansurile pe care le-ati invatat cu cateva saptamani in urma, pentru a nu le uita. De aceea puteti incepe cursurile de dans oricand, evolutia voastra fiind cea care va va permite ulterior sa treceti la nivelul urmator.

Din acest punct de vedere, puteti fi siguri ca instructorii nostri va ghideaza pasii si va urmaresc parcursul. Ne mandrim cu dansatori tineri si dinamici, ale caror rezultate la competitiile de profil vorbesc de la sine, care vin in intampinarea dorintelor voastre, fara a uita ca scopul final este acela de a va invata sa dansati cu zambetul pe buze!