O tanara de 25 de ani din California a pus la punct o nunta total atipica, de la care mirele a lipsit. A avut insa unul dintre cele mai importante motive sa faca asta: a vrut ca tatal ei, care sufera de o boala in stadiu terminal, sa ii fie alaturi la nunta.

dr-wolf-dance-daughter

Cand tatal ei (Dr. Wolf) a fost dignosticat cu cancer pancreatic aflat in stadiu terminal, medicii spunandu-i ca mai are aproximativ 3 luni din viata, Rachel a decis sa ii indeplineasca unul dintre cele mai mari vise, acela de a dansa impreuna in ziua nuntii ei.  Cea mai mare durere a tatalui era acceptarea faptului ca nu va fi alaturi de fiicele sale in momentele importante ale vietii lor.

wolf-dansul-mirilor

Astfel, Rachel desi nici macar nu era logodita a decis sa organizare o nunta, la care invitatul principal sa fie chiar tatal sau. Sala unde s-a desfasurat nunta, limuzina, rochia si chiar fotografiile au fost donate de comunitatea locala din Auburn, California si News10.

Tatal si fiica au dansat impreuna, momentul dansului fiind unul cu totul emotionant. Ei au ales sa danseze pe melodia Cinderella by Steven Curtis Chapman. Mai mult decat atat la finalul piesei Dr. Wolf a avut puterea de a dansa si cu cealalta fiica a sa, dar si cu sotia lui.

Rachel planuieste ca dansul alaturi de tatal ei sa fie proiectat pentru invitatii de la adevarata ei nunta, astfel incat tatal ei sa fie prezent si acolo.

 

sursa: news.com.au

 Vrei si tu sa inveti sa dansezi? Inscrie-te ACUM la cursuri!

Scoala de dans Espansivo ti-a pregatit cea mai variata oferta de cursuri de dans!

Niciun comentariu

Adauga un comentariu