Un baietel de doar 3 ani face senzatie pe internet dupa ce a uimit cu dansul lui la un concurs de talente. Zhang Junhao, un baietel de trei ani din provincia Shandong, a facut senzatie la “China are talent”.

dans_copil-china-are-talent

Copilul a intrat pe scenă trăgând după el o boxă mare. Relaxat şi cu zâmbetul pe buze, copilul a răspuns la toate întrebărilor juraţilor. Nu a arătat niciun minut că este intimidat de cei trei, ba chiar le-a cerut să-l ajute cu muzica.

Prestaţia lui a adus hohote de râs şi ropot de aplauze. Mişcările lui au lăsat publicul şi juriul fără cuvinte, mai ales începând cu minutul 4:20. “Dansez pentru că îmi place să dansez. Când dansez, mama râde. Mama spune că râsul înseamnă fericire. Visul meu este să fac oamenii fericiţi pentru că şi eu sunt fericit. Tu eşti fericit?”, a spus copilul.

 

Vorbele lui au ajuns în sufletele juraţilor care s-au arătat profund impresionaţi. ”Este aşa de amuzant, aşa de dulce! Adorabil!”, a spus unul dintre juraţi.

Citeste mai mult pe RTV.NET: http://www.romaniatv.net/un-baietel-de-trei-ani-cucereste-mapamondul-vezi-dansul-care-a-naucit-pe-toata-lumea-la-un-concurs_136738.html

 

  Vrei si tu sa inveti sa dansezi? Inscrie-te ACUM la cursuri! 

Scoala de dans Espansivo ti-a pregatit cea mai variata oferta de cursuri de dans!

Niciun comentariu

Adauga un comentariu