Dansul de nunta

Dans de nunta - dansul mirilor

Cand vine vorba despre nunta, mirii isi doresc ca totul sa iasa perfect, mai ales dansul de nunta, dansul lor, pentru ca este un eveniment ce multi vor sa-l traiasca o singura data in viata. De aceea, Scoala de dans Espansivo va pune la dispozitie lectii speciale de dans nunta pentru a va ajuta sa fiti mai increzatori, sa transmiteti din fericirea voastra invitatilor prin pasii de dans nunta.

Intr-o astfel de zi speciala, daca doriti sa marcati acel moment, veniti sa va pregatiti la cursurile de dans nunta, nu numai pentru a invata dansul miresei ci si pentru a va relaxa.

Instructorii de dans de la Espansivo va vor ajuta sa invatati un dans care sa va reprezinte, sa fiti unici, sa exprime fericirea si entuziasmul pe care-l veti trai, zi de zi, alaturi unul de celalat.

Credem ca multi dintre noi am trecut prin emotiile din acea zi, am fost ingrijorati de cum vor decurge pregatirile, daca invitatii se vor simti bine, ne-am gandit ca totul sa fie bine pus la punct, si ultimul lucru de care am fi vrut sa nu fim ingrijorati a fost dansul mirilor.

Perechea va invata foarte repede sa danseze, deoarece o echipa de dansatori profesionisti se vor ocupa in detaliu de acest aspect. La lectiile de dans de nunta puteti invata valsul miresei (vals vienez), tango, salsa sau orice va doriti, pe o melodie aleasa de coregrafi sau pe o melodie speciala, aleasa de dumneavoastra.

Cei care-si doresc sa exceleze in acea zi sunt incurajati sa ia lectiile de dans nunta oferite de scoala de dans Espansivo !

inchide
 

Blog

Dansul te ajuta sa slabesti »citeste pe blog

Deja vu – Senzualitate si ritmuri de Bachata cu Shakira si Prince Royce »citeste pe blog

Grupe NOI – Salsa & Bachata, Latin & Ballroom dances »citeste pe blog

Cursuri de street danceCursuri de dans nunta
back

Cursuri de dans nunta

E de departe cel mai important eveniment din viata ta. Si, mai mult decat in orice alta zi, la nunta ta iti doresti si stralucesti, sa nu iti tremure genunchii privind in jurul tau si mai ales, sa nu iti calci partenerul pe picioare. De aceea, te invitam sa te inscrii la cursuri de dans pentru nunta  speciale create de Scoala de dans Espansivo pentru a raspunde nevoilor tale in aceasta zi atat de speciala.

Suntem mandri ca pana in prezent, zeci de cupluri si-au inceput viata impreuna in pasi de dans, ca urmare a lectiilor pe care le-au luat la Scoala de dans Espansivo.

Cursuri de dans pentru nuntaCursuri dans nunta

Cursuri de dans nuntaDans nunta la scoala de dans Espansivo

Experienta ne-a aratat ca in general, 4-5 sedinte sunt suficiente pentru a prinde miscarile si a va descurca onorabil pe ringul de dans, insa totul depinde de fiecare pereche in parte si in special, de determinarea fiecaruia. Ceea ce ramane constant este scopul nostru comun, acela de a va invata sa dansati in cel mai scurt timp, intr-o atmosfera degajata si intr-o sala care va este in totalitate pusa la dispozitie, cu o echipa de profesionisti atenti si implicati.

Si pentru ca este nunta voastra, solutia pe care v-o propunem este sa va concepem impreuna o coregrafie care sa va reprezinte, eventual pe melodia voastra preferata. Niciun vals al miresei nu va seamana cu altul, cu atat mai mult cu cat povestea voastra este unica. O lectie particulara are durata de 60 de minute, timp in care vei avea toata sala la dispozitie si instructorul va realiza o coregrafie de vals vienez (valsul miresei). De asemenea putem invata tango, salsa sau orice dans prezentat la categoria DANSURI. In cazul in care aveti o melodie speciala instructorii nostri vor concepe o coregrafie potrivita pe aceasta melodie.

In plus, scoala noastra de dans va ofera pachete complete pentru a va anima nunta. Este vorba de perechi de dansatori profesionisti, cu rezultate deosebite la concursurile nationale si internationale, care isi pot adapta programul de dans in functie de cerintele si specificul fiecarui eveniment la care participa. Mai multe detalii despre astfel de reprezentatii gasiti in sectiunea DANSATORI EVENIMENTE