Danseaza FENOMENAL desi este supraponderala

2013 05.27

Multe dintre femeile supraponderale incearca prin toate mijloacele sa nu atraga atentia celor din jur pentru de teama sa nu fie jignite sau batjocorite din cauza conditiei lor.

Nu acelasi lucru se poate spune si despre Lisa Riley, o actrita in varsta de 36 de ani, supraponderala, din Marea Britanie, care vrea sa demonstreze tuturor ca si femeile din categoria XXXL pot purta rochii sexy, pot dansa si se pot simti bine in pielea lor. A demonstrat toate astea la concursul Strictly Come Dancing, de la BBC, un a socat pe toata lumea cu felul in care danseaza.

chachacha_83699100

Lisa Riley a devenit cunoscuta pentru rolul din seria “Emmerdale”. Desi ani la randul a varsat multe lacrimi din cauza remarcilor rautacioase facute la adresa ei, acum prin dansul si evolutia sa a reusit sa uimeasca juriul emisiunii din Marea Britanie.

lisa_riley_up

Ea spune ca a intrat in concursul de dans “pentru toti grasutii de pretutindeni” si a facut-o hotarata sa nu se faca de ras. Si-a aratat talentul la dans si gratia inca de la prima reprezentatie din concurs, cea de Cha-Cha-Cha, lasandu-i pe membrii juriului cu gura cascata.

 

 Ultimul dans cu care Lisa a facut furori a fost un tango exploziv, care i-a adus aprecieri datorita senzualitatii si atitudinii pe care le-a aratat pe ringul de dans.

 

Vrei si tu sa inveti sa dansezi? Inscrie-te ACUM la cursuri! 

Scoala de dans Espansivo ti-a pregatit cea mai variata oferta de cursuri de dans!

Niciun comentariu

Adauga un comentariu