Dansul mirilor – primul dans impreuna!

2010 04.19

E de departe cel mai important eveniment din viata ta. Si, mai mult decat in orice alta zi, la nunta ta iti doresti si stralucesti, sa nu iti tremure genunchii privind in jurul tau si mai ales, sa nu iti calci partenerul pe picioare.

Traditia spune ca dupa ce mirii primesc invitatii trebuie sa deschida petrecerea printr-un dans, adica valsul miresei. Acesta este primul lor dans ca proaspat casatoriti si totodata un spectacol pentru musafirii care vor fi cu ochii pe ringul de dans.

Valsul este ca si viata in doi. Trebuie sa aveti rabdarea de a invata impreuna primii pasi. Cu iubire si daruire veti uimi invitatii cu ritmul vostru armonios.

Pentru ca nunta este un eveniment romantic, probabil veti alege ca si melodie pentru primul dans, cea care va starneste cele mai frumoase sentimente, poate fi vorba de melodia pe care ati dansat pentru prima data, care canta in momentul in care v-ati cunoscut sau in momentul in care v-ati sarutat pentru prima data.

CLICK AICI pentru melodii recomandate pentru dansul mirilor

Dupa alegerea melodiei va trebui sa invatati cativa pasi pentru a crea o impresie placuta pe ringul de dans unde ochii invitatilor va vor observa cu atentie fiecare miscare. Nu va faceti griji, pana la urma totul va veni de la sine.

Peste ani, probabil ca veti uita ce s-a servit la meniu, ce rochie a avut nasa, ce invitati au venit sau nu la nunta, dar, cu siguranta, melodia cu care ati deschis seara nu o veti putea uita!

De aceea, te invitam sa te inscrii la cursuri de dans speciale create de Scoala de dans ESPANSIVO pentru a raspunde nevoilor tale in aceasta zi atat de speciala.

Suntem mandri ca pana in prezent, zeci de cupluri si-au inceput viata impreuna in pasi de dans, ca urmare a lectiilor pe care le-au luat la Scoala de dans ESPANSIVO.

Experienta ne-a aratat ca in general, 4-5 sedinte sunt suficiente pentru a prinde miscarile si a va descurca onorabil pe ringul de dans, insa totul depinde de fiecare pereche in parte si in special, de determinarea fiecaruia. Ceea ce ramane constant este scopul nostru comun, acela de a va invata sa dansati in cel mai scurt timp, intr-o atmosfera degajata si intr-o sala care va este in totalitate pusa la dispozitie, cu o echipa de profesionisti atenti si implicati.

CLICK AICI pentru oferta completa de servicii pentru nunta ta!

IMPORTANT: Nu amanati decizia de a incepe lectiile de dans cu o saptamana inaintea nuntii. Abilitatea de a executa miscarile de dans este dobandita prin multe ore de exersare. Pentru ca dansul de nunta sa fie executat cu miscari naturale, este nevoie de timp.

Niciun comentariu

Adauga un comentariu