Esti si tu interest de dans?

Ai vazut scena de dans din “Scent of a woman”, poate ai trecut pe langa un flash-mob sau macar te-a inspirat o miscare de la veteranul “Dansez pentru tine” si ti-ai zis “Vreau sa fac si eu asta!”. Daca nu ai ajuns pana acum la o scoala de dans, iti oferim noi un imbold: reducere ISIC de 30% la scoala de dans Espansivo.

banner espansivo

Ce este ISIC?

ISIC (International Student Identity Card) este SINGURA dovada recunoscuta international ce probeaza statutul de elev/student, sustinuta de UNESCO si de Uniunea Europeana. Proiectul – initiat in 1953 – s-a raspandit rapid, ajungandu-se ca in zilele noastre sa fie activ in intreaga lume. ISIC se adreseaza elevilor cu varsta peste 12 ani si studentilor la cursuri de zi (inclusiv masteranzi sau doctoranzi) care studiaza la institutii de invatamant acreditate.

Posesorii cardului ISIC devin parte a unei comunitati internationale de peste 4,5 milioane de tineri care impart pasiunea de a calatori, de a-si largi orizonturile culturale si de a face noi descoperiri, si care se bucura de acces preferential la peste 42.000 de discounturi si beneficii in Romania si lume (Reteaua ISIC cuprinde 124 tari).

Afla mai multe de aici: http://www.isic-romania.ro

itic_cardisic_card

Niciun comentariu

Adauga un comentariu