Blog

Dansul te ajuta sa slabesti »citeste pe blog

Deja vu – Senzualitate si ritmuri de Bachata cu Shakira si Prince Royce »citeste pe blog

Grupe NOI – Salsa & Bachata, Latin & Ballroom dances »citeste pe blog

Cursuri de street danceCursuri de dans nunta

Ionut MATEI – fondator si manager general

Ionut MATEI – fondator si manager general

Ionut este proprietarul si managerul Scolii de dans Espansivo Bucuresti, pe care a infiintat-o in anul 2006. Scopul a fost inca de la inceput de a oferi o alternativa persoanelor care doresc sa imbine utilul cu placutul in timpul liber.

Principalele sale responsabilitati sunt coordonarea si supervizarea activitatilor firmei, atingerea obiectivelor de vanzari,  identificarea tendintelor pietei si pregatirea unor planuri trimestriale si anuale de management, intocmirea strategiilor financiare, de resurse umane, de marketing si comunicare si coordonarea implementarii lor, verificarea activitatilor contabile si identificarea unor noi activitati de business.

El are o diploma de licenta in management-marketing de la Universitatea Romano-Americana din Bucuresti.

Dinamic si entuziast, Ionut are un spirit antreprenorial dezvoltat pe care urmareste sa si-l perfectioneze prin participarea la diverse cursuri de formare si educatie in business si management de proiect si financiar. Este un foarte bun leader si coordonator, cu idei inovatoare, intotdeauna interesat de spiritul de echipa si de satisfactia clientilor.