Blog

Dansul te ajuta sa slabesti »citeste pe blog

Deja vu – Senzualitate si ritmuri de Bachata cu Shakira si Prince Royce »citeste pe blog

Grupe NOI – Salsa & Bachata, Latin & Ballroom dances »citeste pe blog

Cursuri de street danceCursuri de dans nunta
back

Unde se tin cursurile?

Strada Semicercului, nr. 56, Sector 1

Zona Piata Victoriei – Gara de Nord (vezi pagina de contact si harta). Intrarea se face prin curtea Liceului Bulgar Hristo Botev, aflat intre Biserica Sfintii Voievozi si fostul sediu al publicatiei Saptamana Financiara, iar exact in fata locatiei se afla o parcare privata. Iata mai jos cateva indicatii pentru a ajunge la noi in pasi de dans.

-> Cum se ajunge de la Piata Romana (10 min)

Din rondul de la ASE, intrati pe bulevardul Dacia, treceti de intersectia cu Calea Victoriei, si la urmatoarea intersectie, cea cu Calea Grivitei faceti dreapta apoi mergeti 200m, dupa care ar trebui sa vedeti pe dreapta Biserica Sfintii Voievozi, langa care se afla locatia noastra.

-> Cum se ajunge de la Piata Victoriei – 1 Mai (7 min)

Mergeti in directia McDonald’s Buzesti sau cladirea Generali, ajungeti la intersectia Calea Grivitei cu Str. Buzesti, virati la stanga pe Calea Grivitei, continuati drumul aprox. 200m dupa care ar trebui sa vedeti Biserica Sfintii Voievozi, langa care se afla locatia noastra.

-> Cum se ajunge de la Gara de Nord (5 min)

Mergeti in directia Hotel IBIS pe calea Grivitei (NU spre Podul Grand). Ar trebui sa treceti pe langa Hotel Ibis si sa continuati drumul pana la prima intersectie (Calea Grivitei cu Str. Buzesti). Mai mergeti drept inainte aprox. 200m dupa care pe stanga ar trebui sa vedeti Biserica Sfintii Voievozi, langa care se afla locatia noastra.


View Larger Map

Intrebari frecvente