MireseDisperate.ro impreuna cu Scoala de dans Espansivo alcatuiesc o grupa de dans pentru miri. Daca vrei sa te pregatesti impreuna cu sotul tau pentru valsul mirilor, inscrie-te! Locurile sunt limitate!

Grupa de dans MireseDisperate.ro se adreseaza celor care au nunta in 2010 sau 2011. Este vorba de o grupa speciala, care se va concentra exclusiv pe dansul pentru nunta, mai precis vals vienez. Tariful este unul promotional, valabil numai pentru cei care vor prinde loc in aceasta grupa de dans.

 

Sedintele de dans pentru miri, vor incepe pe data de 04.06.2010.

Propunerea noastra include 4 sedinte de dans. Aceste lectii de dans pentru miri se vor desfasura numai vinerea, timp de o luna de zile. Mai precis patru saptamani la rand, in fiecare seara de vineri, in Bucuresti.

In cele 4 sedinte dansatorii profesionisti de la Scoala de dans Espansivo urmeaza sa va invete o coregrafie pentru valsul mirilor si, in functie de evolutia grupei, se poate dedica una din sedinte unui alt stil de dans. Deci in afara de vals, este posibil sa invatati si cativa pasi pentru un dans latino sau dansuri populare. Se va opta in functie de dorintele majoritatii mirilor.

Oferta pentru grupa de dans MireseDisperate.ro, creata special pentru miresele site-ului nostru, include 4 sedinte de dans la pretul de 175 ron de cuplu. Lectiile de vals vor avea loc in sala Espansivo situata in str. Semicercului, nr. 56 (zona Gara de Nord Victoriei)

Locurile sunt limitate! Ele vor fi ocupate in ordinea inscrierilor!

Detalii si inscrieri la 0721.326.726!


Niciun comentariu

Adauga un comentariu