Un an in plus nu poate fi decat motiv de bucurie. Cu atat mai mult dupa o vacanta bine meritata.

Multi carcotasi ar spune ca am mai imbatranit cu un an. Noi insa preferam sa punem lucrurile in perspectiva si sa ne gandim la cate experiente si aventuri am parcurs impreuna in 2013. Ati trait intens fiecare zi, ati muncit pe branci pentru a va duce la bun sfarsit planurile, mai mici sau mai mari, v-ati bucurat de familie si prieteni, de vacante sau weekenduri prelungite. Ati ras cu pofta, uneori ati plans sau ati strans din dinti, dar ati facut eforturi pentru a merge mai departe.

In tot acest tumult al vietii de zi cu zi, ati uitat cel mai adesea sa va puneti pe primul plan, sa va acordati timp pentru mici placeri, sa respirati adanc si sa va ganditi si la voi.

anul-asta

Tocmai de aceea tot ceea ce ne dorim si va dorim tuturor pentru noul an este intocmai a invata sa ne acordam mai mult timp.

Dansul este fara indoiala o solutie excelenta de a petrece acest timp cu noi si pentru noi. Nu se stie ce resorturi neasteptate ascundem si ce pasiuni dezvoltam. Si daca mai adaugam si dorinta de a scapa de kilogramele de sarmale si salata de boeuf acumulate, de a ne tonifia corpul si de a ne destinde mintea, nu mai e nevoie sa va convingem sa veniti la cursurile noastre de dans.

Va multumim de pe acum pentru ca ne veti fi alaturi pentru inca un an de… dansam.ro

Niciun comentariu

Adauga un comentariu