Marti, 6 februarie am avut placerea de a participa la lansarea happybox in calitate de partener si sponsor al evenimentului. Ce este happybox?

happybox este un nou concept de cadou aparut pe piata romanesca, concretizat printr-o gama de produse formata din sapte cutii cadou, ce contin experiente si activitati, la alegere. Cele sapte cutii contin experiente cadou si sunt organizate in functie de tematica si pretul activitatilor incluse. Astfel, cutiile cadou happybox sunt: Relax&Beauty, Sport&Fun, Invitatie in Oras, Aventura, Experiente Diverse, Sejur in Doi si Escapada de Lux.

happy

In cadrul evenimentului, Marius Avram, initiatorul si directorul general happybox, alaturi de echipa sa ne-au prezentat pe larg intregul concept al cutiilor cadou. Am aflat astfel ca putem alege dintr-o gama larga de peste 400 de experiente din Bucuresti si din tara. Fie ca este vorba despre o zi la spa, lectii de dans, un zbor cu avionul sau o escapada romantica happybox va incurajeaza sa oferiti celor dragi aceste cadouri inedite. Printre experientele cuprinse in cutiile happybox se numara si cateva servicii ale Scolii de dans Espansivo, cum ar fi lectii de dansuri de societate, zumba fitness, cursuri de street dance, dar si cursuri de dans private cu instructor personal.

La finalul prezentarii invitatii s-au delectat cu un scurt moment de dansuri latino oferit de Scoala de dans Espansivo, iar in incheierea evenimentului cei mai norocosi 5 participanti au avut sansa sa plece acasa cu un premiu special din partea happybox.

In prezent, cutiile cadou pot fi achizitionate on-line de pe site-ul www.happy-box.ro, dar si din magazinul propriu, aflat pe Bulevardul Dimitrie Cantemir din Bucuresti, iar in 2013 produsele vor fi disponibile si in alte centre partenere.

Fiecare cutie happybox contine o brosura, in care sunt prezentate experientele propuse si locatiile partenere, si un voucher care se va folosi ca metoda de plata. Preturile cutiilor variaza intre 60 si 400 de lei.

Niciun comentariu

Adauga un comentariu