In Sambata Mare, incepand cu ora 20:30 la ProTV se intampla “Minunea Dansului”, un show special prezentat de Elwira si Mihai Petre, un show ce demonstreaza  ca dansul  poate face minuni.

Oamenii au puterea de a transforma vieti, de a crea magie si de a naste speranta, pentru ca de Paste oamenii sunt lumina. 

Vedetele impreuna cu copiii lor vin pe ringul de la ProTV in cel mai emotionant si mai spectulos show al primaverii pentru a ajuta si pentru a da un exemplu: bunatatea se invata din copilarie, iar puterea exemplului creste oameni frumosi. 

Mihaela_Radulescu

 

Patru perechi formate din vedeta, copilul acesteia si coregraf vor concura cu cate doua momente speciale: un musical si un dans folcloric in incercarea de a cuceri publicul. Perechea castigatoarea va fi desemnata prin vot de catre telespectatori, iar marele premiu va face sarbatorile  mai frumose unor copii pentru care Pastele nu a insemnat niciodata miros de cozonac si cadouri de la Iepuras. 

Mihai_Petre_01_04dac2d311

Pe scena show-ului de la ProTV va fi o adevarata desfasurare de forte si asta pentru ca fiecare dintre cele patru echipe va spune povestea musical-ului alaturi de baletul condus de Edi Stancu si va dansa pe ritmuri folclorice romanesti impreuna cu un ansamblu profesionist.

  Vrei si tu sa inveti sa dansezi? Inscrie-te ACUM la cursuri! 

Scoala de dans Espansivo ti-a pregatit cea mai variata oferta de cursuri de dans!

Niciun comentariu

Adauga un comentariu