Blog

Dansul te ajuta sa slabesti »citeste pe blog

Deja vu – Senzualitate si ritmuri de Bachata cu Shakira si Prince Royce »citeste pe blog

Grupe NOI – Salsa & Bachata, Latin & Ballroom dances »citeste pe blog

Cursuri de street danceCursuri de dans nunta
back

Baletul Național Georgian Sukhishvili

Cortina Sălii Palatului se ridică mâine pentru Baletul Național Georgian Sukhishvili

București, 19 noiembrie 2013 – Cu doar o zi înainte de spectacolul pe care ”georgienii zburatori” îl vor susține la Sala Palatului, dansatorii Baletului Național Georgian Sukhishvili sunt deja pe drum spre București. Mai mult de 70 de dansatori profesioniști vor fi parte dintr-un spectacol care va ține cu sufletul la gură audiența Sălii Palatului, miercuri, 20 noiembrie, începând cu ora 20.00.

Mâine dimineață, Baletul va susține repetiția finală chiar pe scena din București, care va fi astfel gazda uneia dintre cele mai faimoase și spectaculoase companii de dans din lume. Secvențe coreografice inedite care includ mișcări pline de suspans menite să surprindă și să poarte publicul prin tradiția și cultura georgiană vor încânta audiența din România. Bărbații dansatori vor transmite forță și hotărâre prin săriturile și piruietele lor incredibil de rapide și înalte (datorită cărora sunt supranumiți ”georgienii zburători”), în timp ce femeile vor aduce pe scenă grație, eleganță și frumusețea adevărată.

Sukhishvili image

Bogăția costumelor, schimbările de ritm imprevizibile și mișcările de dans complexe și dificile au adus Baletului Național Georgian Sukhishvili premiul pentru cel mai bun spectacol de pe Broadway, ca o recunoaștere a pasiunii și a sutelor de repetiții realizate pentru reușita unui spectacol uimitor.

Unicitatea Baletului provine atât din tehnicile utilizate de către dansatorii bărbați, aceștia fiind singurii dansatori din lume care execută piruete pe vârfurile picioarelor, fără susținerea încălțărilor specifice balerinilor, cât și din complexitatea întregului show și emoțiile transmise către public.

Spectacolul din România face parte dintr-un turneu mondial. Înainte de reprezentația de la București, Baletului Național Georgian Sukhishvili va susține spectacole în Europa de Vest, urmând ca după spectacolul de la Sala Palatului să pornească spre Bulgaria, unde vor avea mai multe show-uri cu casa închisă. La finalul anului, Baletului va ajunge pe continentul american.

Sukhishvili_pic2

Bilete pentru spectacolul de mâine de la Sala Palatului, ora 20.00 sunt disponibile pe www.eventim.ro, www.biletoo.ro și www.blt.ro