Blog

Dansul te ajuta sa slabesti »citeste pe blog

Deja vu – Senzualitate si ritmuri de Bachata cu Shakira si Prince Royce »citeste pe blog

Grupe NOI – Salsa & Bachata, Latin & Ballroom dances »citeste pe blog

Cursuri de street danceCursuri de dans nunta
back

DANSEZ PENTRU TINE – sezonul XIII

Al 13-lea sezon al celebrului show de televiziune “Dansez pentru tine” va debuta in aceasta seara la PROTV, de la ora 20:30. Prima editie va incepe in pasi de vals si va avea tema unui indragit basm romanesc – “Povestea lui Harap-Alb”.

Producatorii spera sa sparga ghinionul celui de-al 13-lea sezon odata cu intrarea in ringul de dans a celor 8 perechi care se vor bate pentru marele premiu de 60.000 de euro.

Laura Cosoi şi Bogdan Boantă păşesc din nou împreună în ringul visurilor şi dansează valsul demonstrativ. “Sunt foarte fericită să mă întorc pe ringul de la «Dansez pentru tine», mai ales că n-am mai dansat de mai bine de un an. Sunt foarte emoţionată şi aştept cu nerăbdare să împărtăşesc publicului şi concurenţilor ceva din eleganţa şi misterul valsului”, a spus Laura Cosoi.

Tot în prima ediţie din mult aşteptatul sezon, baletul emisiunii va aduce în faţa telespectatorilor o versiune în paşi de dans şi coregrafii uluitoare a poveştii lui Harap Alb.

Atenţi nu doar la detaliile tehnice, ci şi la emoţia transmisă şi la graţia concurenţilor, juraţii emisiunii “Dansez pentru tine” – Emilia Popescu, Beatrice Rancea, Mihai Petre, Edi Stancu şi Wilmark – vor răsplăti actul artistic al perechilor cu note pe măsură.