Blog

Dansul te ajuta sa slabesti »citeste pe blog

Deja vu – Senzualitate si ritmuri de Bachata cu Shakira si Prince Royce »citeste pe blog

Grupe NOI – Salsa & Bachata, Latin & Ballroom dances »citeste pe blog

Cursuri de street danceCursuri de dans nunta
back

DANSUL MIRILOR – grupa in formare

Pentru cei care au nunta in perioada urmatoare Scoala de dans Espansivo a pregatit o noua grupa de VALS! Daca vrei sa inveti sa dansezi alaturi de alte cupluri, INSCRIE-TE ACUM! Este vorba de o grupa speciala, care se va concentra exclusiv pe dansul de nunta, mai precis valsul vienez.

Propunerea noastra include 4 sedinte de vals + BONUS 1 sedinta de dansuri populare. Aceste lectii se vor desfasura numai sambata de la ora 18:30, data de incepere fiind 07.iulie.2012!

In cele 5 sedinte instructorii va vor invata o coregrafie pentru dansul mirilor, iar in functie de evolutia grupei, se poate dedica una din sedinte unui alt stil de dans. Deci in afara de vals si dansuri populare putem invata si cativa pasi de dansuri latino, sau chiar tango.

Oferta pentru grupa de dans special creata pentru nunta este de 195 RON/cuplu pentru cele 5 sedinte de dans! Locurile sunt limitate! Ele vor fi ocupate in ordinea inscrierii, data limita pentru inscriere este 5.iulie.2012!

Grupa de vals vienez este o alternativa la lectiile particulare pentru nunta, singura diferenta fiind ca nu veti mai lucra individual cu instructorul, ci in cadrul unei grupe cu mai multe cupluri!

Detalii si inscrieri la 0721.326.726!