Blog

Dansul te ajuta sa slabesti »citeste pe blog

Deja vu – Senzualitate si ritmuri de Bachata cu Shakira si Prince Royce »citeste pe blog

Grupe NOI – Salsa & Bachata, Latin & Ballroom dances »citeste pe blog

Cursuri de street danceCursuri de dans nunta
back

“Dirty Dancing” mai bun decat un anestezic

Filmul “Dirty Dancing” functioneaza ca un anestezic pentru pacienti. Doctorii unui spital din Marea Britanie au adoptat cu succes o noua metoda de a trata pacientii, cea cu filme in locul anestezicelor generale. 

dr-dance

Spitalul Municipal din Petersborough, Marea Britanie, le ofera oportunitatea pacientilor de a urmari filmul preferat pentru a se mentine relaxati si binedispusi in timp ce operatia decurge folosind doar anestezice locale. 

Doctorul Richard Griffiths, cel care conduce aceasta procedura a declarat ca metoda s-a dovedit benefica pentru pacienti cu risc ridicat de reactii adverse la unele anestezice generale. “Pacientii se relaxeaza cu adevarat atunci cand urmaresc filmele preferate. Unii ne-au spus ca televizorul poate fi atat de captivant incat nu constientizeaza cand operatia ia sfarsit”, adaugand ca un pacient s-a uitat la “Sunetul muzicii” in timpul unei operatii la sold, iar altcineva a ales un serial documentar despre natura.

“Dar cel mai popular film pana acum a fost Dirty Dancing, in special in randul pacientilor de sex feminin.”

Scenele incendiare de dans si povestea tinerilor care isi traiesc povestea de dragoste prin dans, par sa fie cea mai buna metoda de relaxare.

dirty-dancing-dansam.ro