Blog

Dansul te ajuta sa slabesti »citeste pe blog

Deja vu – Senzualitate si ritmuri de Bachata cu Shakira si Prince Royce »citeste pe blog

Grupe NOI – Salsa & Bachata, Latin & Ballroom dances »citeste pe blog

Cursuri de street danceCursuri de dans nunta
back

Grupa NOUA – Valsul mirilor – Dans nunta

Pentru cei care au nunta in perioada urmatoare Scoala de dans Espansivo a pregatit o noua grupa de VALS! Este vorba despre o grupa special creata pentru mai multe cupluri, care se va concentra exclusiv pe dansul de nunta, mai precis valsul vienez.

Propunerea noastra include 4 sedinte de vals + BONUS 1 sedinta de dansuri populare. Aceste lectii se vor desfasura in fiecare sambata de la ora 19:30, data de incepere fiind 28.aprilie.2018!

In cele 5 sedinte instructorii va vor invata o coregrafie pentru dansul mirilor, iar in functie de evolutia grupei, se poate dedica una din sedinte unui alt stil de dans. Deci in afara de vals si dansuri populare putem invata si cativa pasi de dansuri latino, sau chiar tango.

Oferta pentru grupa de dans special creata pentru nunta este de 199 RON/cuplu pentru cele 5 sedinte de dans! Locurile sunt limitate! Ele vor fi ocupate in ordinea inscrierii, data limita pentru inscriere este 25.aprilie.2018!

Grupa de vals vienez este o alternativa la lectiile particulare pentru nunta, singura diferenta fiind ca nu veti mai lucra individual cu instructorul, ci in cadrul unei grupe cu mai multe cupluri!

Data incepere: 28 aprilie 2018, ora 19:30
Durata sedinta: 90 min
Instructor: Octavian Georgescu
Locatie: Scoala de dans Espansivo
Strada Semicercului, nr. 56, Sector 1
Zona Piata Victoriei – Gara de Nord

Locurile sunt limitate! Ele vor fi ocupate in ordinea inscrierilor!

Detalii si inscrieri la 0721.326.726 (Codrut)

INSCRIE-TE ACUM LA CURSURI 

captcha
Introduceti codul de securitate in campul de mai jos.