Blog

Dansul te ajuta sa slabesti »citeste pe blog

Deja vu – Senzualitate si ritmuri de Bachata cu Shakira si Prince Royce »citeste pe blog

Grupe NOI – Salsa & Bachata, Latin & Ballroom dances »citeste pe blog

Cursuri de street danceCursuri de dans nunta
back

Parteneriat ISIC Romania – Espansivo

Esti interesat de dans si ai un card ISIC? Acum platesti cu 30% mai putin!

In urma parteneriatului incheiat intre ISIC Romania si Scoala de dans Espansivo toti posesorii de carduri ISIC beneficiaza de o reducere de 30% din valoarea oricarui abonament la cursurile de dans sau zumba oferite de Espansivo.

isic_card

Ce este ISIC?

ISIC (International Student Identity Card) este SINGURA dovada recunoscuta international ce probeaza statutul de elev/student, sustinuta de UNESCO si de Uniunea Europeana. Proiectul – initiat in 1953 – s-a raspandit rapid, ajungandu-se ca in zilele noastre sa fie activ in intreaga lume. ISIC se adreseaza elevilor cu varsta peste 12 ani si studentilor la cursuri de zi (inclusiv masteranzi sau doctoranzi) care studiaza la institutii de invatamant acreditate.

Posesorii cardului ISIC devin parte a unei comunitati internationale de peste 4,5 milioane de tineri care impart pasiunea de a calatori, de a-si largi orizonturile culturale si de a face noi descoperiri, si care se bucura de acces preferential la peste 42.000 de discounturi si beneficii in Romania si lume (Reteaua ISIC cuprinde 124 tari).

Afla mai multe de aici: http://www.isic-romania.ro