Blog

Dansul te ajuta sa slabesti »citeste pe blog

Deja vu – Senzualitate si ritmuri de Bachata cu Shakira si Prince Royce »citeste pe blog

Grupe NOI – Salsa & Bachata, Latin & Ballroom dances »citeste pe blog

Cursuri de street danceCursuri de dans nunta
back

Povestea dansului si a cafelei, la TNB

Compania italiana de dans Latin Café, condusa de coregrafa Katina Genero, susține pe 29 aprilie 2013, in premiera pentru România, spectacolul de succes: “MIL BESOS por un café”

MIL-BESOS-por-un-cafe-1

 Publicul roman iubitor de dans poate urmari un spectacol neconventional la Teatrul National din Bucuresti, pe 29.aprilie.2013, incepand cu ora 20:00. E vorba de “MIL BESOS por un café” care este o demonstratie de arta coregrafica, un spectacol axat pe binomul dans – cafea, o calatorie prin muzica latino si istoria cafelei. Sub indrumarea coregrafei Katina Genero, 12 dansatori de exceptie proveniti din diverse colturi ale lumii (Italia, Polonia, Cuba, Peru) care au in comun pasiunea pentru muzica latino, reinterpreteaza in stil contemporan dansul caraibian, afro si latino caraibian.

Producția a avut avanpremiera in Italia in decembrie 2012, fiind un proiect artistic multicultural sustinut de “Associazione Ritmi E Danze Afro” și de “Centro De Formazione Alla Danza Mamadanse” care isi propune sa promoveze si sa valorizeze tinerele talente, precum si artele muzicii si ale coregrafiei.

MIL-BESOS-por-un-cafe-3

Durata spectacolului este de o ora si jumatate, biletele find disponibile pe bilete.ro, in oficiile Postei Romane si in Magazinele Inmedio, dar si pe biletoo.ro, myticket.ro, precum si la casa de bilete a TNB Bucuresti.