Blog

Dansul te ajuta sa slabesti »citeste pe blog

Deja vu – Senzualitate si ritmuri de Bachata cu Shakira si Prince Royce »citeste pe blog

Grupe NOI – Salsa & Bachata, Latin & Ballroom dances »citeste pe blog

Cursuri de street danceCursuri de dans nunta
back

PSY – a lansat un nou clip demential

Dupa megahit-ul “Gangnam Style”, care a depasit 1,5 miliarde de vizualizari pe YouTube in jumatate de an, Psy a revenit in centrul atentiei cu un nou clip intitulat “Gentleman”. 

psy-danseaza

Desi este usor diferit de hitul anterior, beat-ul electronic nu lipseste din melodia “Gentleman”, aceasta fiind o nota personala a rapperului sud-coreean. 

Succesul piesei “Gangnam Style” s-a datorat in mare masura miscarilor de dans ciudate pe care PSY le-a pus in scena. Pentru noul videoclip, PSY a mizat pe o coregrafie la fel de bizara.  Psy prezentase sambata, intr-un concert la Seul, noua sa coregrafie care succede celebrul dans din Gangnam Style, imitat sau comentat de marele public dar si de celebritati si oameni politici precum Ban Ki-moon, secretar general al ONU, primarul Londrei, Boris Johnson, sau presedintele american Barack Obama

Coregrafia (partea cu leganarea soldurilor) este preluata din clipul “Abracadabra” al trupei sud-coreene Brown Eyed Girls. Una dintre soliste, Ga-In, este de altfel partenera lui Psy in “Gentleman”.

In primele 24 de ore, totalza 20 de milioane de vizionari, doborand recordul stabilit de canadianul Justin Bieber, care stransese cu “Boyfriend” 8 milioane de vizualizari in 24 de ore, in mai 2012.