Blog

Dansul te ajuta sa slabesti »citeste pe blog

Deja vu – Senzualitate si ritmuri de Bachata cu Shakira si Prince Royce »citeste pe blog

Grupe NOI – Salsa & Bachata, Latin & Ballroom dances »citeste pe blog

Cursuri de street danceCursuri de dans nunta
back

VIDEO: Bebelusii dansatori revin

Bebelusii dansatori revin intr-o reclama de senzatie pentru Evian. O reclama cu mai multi bebelusi care danseaza a reusit sa ia cu asalt internetul, adunand pe YouTube peste 30 de milioane de vizualizari in doar 5 zile.

dans-bebe

Reclama urmareste conceptul lansat de Evian, Live Young. De aceasta data mai multi adulti sunt socati sa se descopere in reflexia vitrinei unui magazin ca bebelusi. Cu totii incep sa danseze pe o cunoscuta melodie a anilor ’90, “Here comes the Hotstepper”.

Evian a dezvoltat, de asemenea, o aplicatie digitala care permite transformarea utilizatorilor in bebelusi, cu ajutorul unui program de recunoastere faciala, care se sprijina e 72 de puncte ale fetei. 

Mesajul companiei Evian, care inca din 1935 s-a axat pe faptul ca apa lor este buna pentru bebeluşi, este că fiecare om trebuie sa traiască la fel ca atunci cand era copil. Marca detine si recordul oficial pentru cel mai vizionat spot publicitar, reclama precedenta cu aproape 100 de bebelusi care danseaza pe ritmuri de hip-hop si cu role in picioare, adunand peste 65 de milioane de vizualizari.

Iata cea mai noua reclama cu bebelusii dansatori:

Vrei si tu sa inveti sa dansezi? Inscrie-te ACUM la cursuri! 

Scoala de dans Espansivo ti-a pregatit cea mai variata oferta de cursuri de dans!