Blog

Dansul te ajuta sa slabesti »citeste pe blog

Deja vu – Senzualitate si ritmuri de Bachata cu Shakira si Prince Royce »citeste pe blog

Grupe NOI – Salsa & Bachata, Latin & Ballroom dances »citeste pe blog

Cursuri de street danceCursuri de dans nunta
back

Ziua Mondiala a Osteoporozei

Ziua Mondiala a Osteoporozei (20.octombrie) a fost marcata ca in fiecare an prin mai multe evenimente dedicate acestei boli, evenimente desfasurate in weekendul care tocmai s-a incheiat. Societatea Romana de Osteoporoza s Boli Musculoscheletice (SROBMS) a organizat in astfel testari gratuite pentru determinarea densitatii minerale a oaselor in 5 orase mari din Romania: Bucuresti, Cluj, Constanta, Timisoara si Iasi. 

De asemenea bucurestenii au putut participa gratuit la o conferinta de informare medicala, unde au primit informatii legate de nutritie, de prevenirea caderilor si a fracturilor si despre modul in care aceasta boala poate afecta calitatea vietii.

Duminica, in Parcul Lumea copiilor din Bucuresti a avut loc un program de activitati fizice, sub denumirea “Miscarea impotriva osteoporozei”. Astfel persoanele participante au putut face gratuit exercitii fizice recomandate de specialisti si au putut lua parte la un concert de folk, spectacol de majorete precum si la o demonstratie de dans a Scolii de dans Espansivo.