Blog

Dansul te ajuta sa slabesti »citeste pe blog

Deja vu – Senzualitate si ritmuri de Bachata cu Shakira si Prince Royce »citeste pe blog

Grupe NOI – Salsa & Bachata, Latin & Ballroom dances »citeste pe blog

Cursuri de street danceCursuri de dans nunta
back

Dans pentru COMPANII

Chiar daca dansul nu poate fi, din pacate, solutia tuturor problemelor tale, el poate fi un inceput promitator. E de ajuns sa iti imaginezi cateva clipe de relaxare si de voie buna o data sau de doua ori pe saptamana, alaturi de… colegii tai de job.

Si asta pentru ca Scoala de dans Espansivo ofera firmelor posibilitatea de a-si “de-stresa” angajatii datorita cursurilor de dans.

Prin urmare, solutia pe care Scoala de dans Espansivo v-o propune pentru a va consolida echipa si implicit, businessul, sunt cursurile de dans. In functie de solicitarile firmei, putem dansa impreuna la sediul dumneavoastra, dupa un program stabilit de comun acord, sau va putem invita la sala noastra de dans. De asemenea, programul dansurilor predate poate fi adaptat cerintelor cursantilor.

Mircea (34 ani, Sales Specialist) marturiseste ca asteapta cu nerabdare fiecare zi de curs pentru a dansa deoarece ii da o stare de spirit care il ajuta sa uite de tot stresul acumulat in timpul serviciului. “Si in timpul zilei cand am multa treaba simt ca am spor mai mare cand fredonez melodii de tango, care ma ajuta chiar sa tratez totul cu mai putina incordare si mai multa relaxare”.

Violeta (29 ani, Account Manager) spune ca a inceput cursurile pentru ca, desi considera ca este extrem de usor sa faci acest lucru mai ales cand esti intr-un club, inconjurat de prieteni, a observat ca e destul de greu sa dansezi doar miscandu-te pe ritmul muzicii atunci cand vine vorba de alte dansuri.

In acelasi timp, cei doi considera ca aceasta experienta reprezinta un adevarat ajutor pentru cei care nu sunt foarte sociabili, intrucat te ajuta mult din acest punct de vedere. Cunosti oameni noi si dezvolti relatii profesionale, uneori chiar de business, iar acest lucru vine natural pentru ca oamenii de acolo sunt deschisi si comunicativi.

Simtiti deja cum atmosfera tensionata dintre angajati/colegi se risipeste in sala de dans?  Parca se comunica mai bine, se munceste cu mai multe energie si dinamica echipei s-a schimbat? Nu va ramane decat sa transformati aceasta imagine in realitate si va rasplatiti angajatii cu un altfel de team-building.

Pentru detalii despre oferta noastra de CORPORATE DANCING va rugam sa folositi datele de CONTACT.