Blog

Dansul te ajuta sa slabesti »citeste pe blog

Deja vu – Senzualitate si ritmuri de Bachata cu Shakira si Prince Royce »citeste pe blog

Grupe NOI – Salsa & Bachata, Latin & Ballroom dances »citeste pe blog

Cursuri de street danceCursuri de dans nunta
back

Dans pentru GRADINITE

Ai o gradinita si vrei ca micutii tai sa descopere tainele dansului intr-un mod profesionist? Alege Scoala de dans Espansivo!

Pentru ca Scoala de dans Espansivo colaboreaza cu numeroase gradinite din Bucuresti unde instructorii nostri sustin cursuri de dans sportiv si modern. De fiecare data alegem cu grija programele si coregrafiile dansurilor, acestea fiind concepute pe grupe de varsta.

Este foarte simplu pentru ca instructorii nostri vin in gradinita ta pentru a-i invata pe cei mici cum sa isi canalizeze energia debordanta spre muzica si miscare intr-un mediu vesel.

 

Dansul este cea mai buna si placuta metoda de a-i ajuta pe copii sa isi dezvolte aptitudinile, spiritul pentru frumos, gratia si eleganta, precum si comportarea civizilata in societate, respectul pentru celalalt. Totodata, dansul modeleaza caracterul, stimuland disciplina si rabdarea, precum si ambitia si capacitatea de a depunde efort pentru obtinerea rezultatelor dorite.

Profesionalismul si experienta instructorilor nostri isi spune cuvantul in special prin faptul ca fiecare dintre copii primeste atentia cuvenita, adaptata nevoilor sale.

Tariful lectiilor de dans difera in functie de numarul copiilor inscrisi, iar programul este flexibil, fiind stabilit de comun acord in functie de orarul gradinitei si al optionalelor.

Pentru detalii despre oferta noastra de CURSURI PENTRU GRADINITE va rugam sa folositi datele de CONTACT.