Blog

Dansul te ajuta sa slabesti »citeste pe blog

Deja vu – Senzualitate si ritmuri de Bachata cu Shakira si Prince Royce »citeste pe blog

Grupe NOI – Salsa & Bachata, Latin & Ballroom dances »citeste pe blog

Cursuri de street danceCursuri de dans nunta
back

Teambuilding prin DANS

Ca regula generala, teambuidingurile au misiunea de a consolida o echipa in vederea imbunatatirii performantei de lucru. Dansul este un raspuns perfect pentru astfel de cerinte.

In primul rand, o sesiune de dance teambuilding contribuie la o mai buna comunicare intre colegi si la consolidarea spiritului de echipa. Este evident ca dansul presupune o foarte buna coordonare, care nu se poate realiza decat printr-un dialog destins cu “co-echipierii” si prin focalizarea pe nevoile celorlalti, pe ceea ce vor sa iti transmita. Increderea in ceilalti devine astfel o prioritate, dansul contribuind si la eliberarea tensiunilor inevitabile in orice echipa.

In egala masura, participantii isi vor dori sa contribuie activ la succesul echipei. Vor constientiza ca acesta se bazeaza pe eforturi comune, care de cele mai multe ori inseamna a te completa reciproc, a improviza si a da dovada de originalitate in gasirea de solutii ad-hoc.

Dincolo de toate acestea, teambuildingul prin dans inseamna si energie, detasare, ritm, creativitate si nu in ultimul rand, o solutie la stresul de zi cu zi si o modalitate de a te simti bine cu colegii de serviciu.

Programele pe care le propunem sunt personalizate in functie de specificul echipei, de obiectivele stabilite si de timpul alocat. Acestea includ de obicei invatarea pasilor de dans, apoi crearea unor coregrafii diferite pe grupe si organizarea unui concurs-surpriza intre echipe.

Pentru mai multe detalii, nu ezitati sa ne contactati la 0721.326.726 sau contact@dansam.ro