Blog

Dansul te ajuta sa slabesti »citeste pe blog

Deja vu – Senzualitate si ritmuri de Bachata cu Shakira si Prince Royce »citeste pe blog

Grupe NOI – Salsa & Bachata, Latin & Ballroom dances »citeste pe blog

Cursuri de street danceCursuri de dans nunta

NUNTA – Dansul mirilor

Conform traditiei, dupa ce primesc invitatii, mirii trebuie să deschidă petrecerea printr-un dans, cunoscut si sub numele de  “valsul miresei”. Acesta este primul lor dans ca proaspat casatoriti si totodata un spectacol pentru invitatii care vor fi cu ochii pe ringul de dans.

Valsul este ca si viata in doi. Trebuie sa aveti rabdarea de a invata impreuna primii pasi. Cu iubire si daruire, va veti uimi invitatii cu ritmul vostru armonios.

Pentru ca nunta este un eveniment prin excelenta romantic, fara indoiala ca melodia pe care o veti alege pentru primul dans va fi cea care va evoca cele mai frumoase amintiri si sentimente. Poate fi vorba de melodia pe care ati dansat impreuna pentru prima data, cea care se difuza in momentul in care v-ati cunoscut sau atunci cand v-ati sarutat pentru prima data.

De curand am lansat site-ul www.dansnunta.ro, un site dedicat serviciilor noastre de dans pentru nunta, unde in afara de pachetele noastre de servicii gasiti foarte multe informatii si sfaturi utile pentru un dans nunta de exceptie.

VALS LENT

VALS VIENEZ