Blog

Dansul te ajuta sa slabesti »citeste pe blog

Deja vu – Senzualitate si ritmuri de Bachata cu Shakira si Prince Royce »citeste pe blog

Grupe NOI – Salsa & Bachata, Latin & Ballroom dances »citeste pe blog

Cursuri de street danceCursuri de dans nunta
back

Termeni si conditii

1) Orice persoana care a implinit 18 ani se poate inscrie la cursurile organizate de Scoala de dans Espansivo. In cazul minorilor este necesar acordul parintilor pentru inscrierea la cursuri.

2) Orice persoana inscrisa la cursuri este obligata sa respecte regulamentul Scolii de dans Espansivo.

3) Abonamentele la cursurile de dans sunt nominale, se elibereaza pe o perioada stabilita in momentul inscrierii si nu pot fi transmise altor persoane.

4) Dupa momentul achitarii abonamentului nu se mai fac rambursari. In cazul renuntarii la cursuri din motive personale, clientului nu i se va restitui (procentual sau integral) contravaloarea abonamentului.

5) Sedintele din abonament la care se lipseste se pot recupera la o alta grupa a Scolii de dans Espansivo NUMAI in limita locurilor disponibile si cu conditia ca orele sa fie recuperate in perioada de valabilitate a abonamentului.

6) Intrarea in sala de dans este admisa numai cu echipament sportiv (costum si incaltaminte de interior perfect curate). Espansivo este in drept de a nu permite clientului sa participe la cursuri cu incaltaminte necorespunzatoare genului de antrenament.

7) Clientul este obligat sa respecte regulile moralei publice pe intreaga perioada de desfasurare a cursurilor (sa se poarte cuviincios, sa nu foloseasca in limbajul sau injurii, sa nu incomodeze prin comportamentul sau pe cei din jur, etc).

8) In cazul deteriorarii echipamentului sportiv sau a altor bunuri ale Espansivo, persoana in cauza va suporta toate cheltuielile pentru inlaturarea deteriorarilor si pentru reparatiile aferente.

9) Telefoanele mobile nu sunt admise in sala de curs. Este interzisa filmarea sau fotografierea fara acordul Espansivo, precum si utilizarea din proprie initiativa a aparatelor muzicale sau a altor aparate electronice.

10) Espansivo este in drept a efectua modificari sau completari in orarul lectiilor de dans.

11) Espansivo este in drept ca in perioada derularii cursurilor sa schimbe costul serviciilor sau structura echipei de antrenori.

12) In caz de necesitate si in scopul imbunatatirii calitatii serviciilor, Espansivo este in drept a modifica si completa conditiile de abonament in mod unilateral (exceptie facand cele privitoare la tipul de abonament contractat – pret, durata, facilitati, etc). Noile reguli intra in vigoare pentru membrii in momentul afisarii lor pe panourile de informatii din incinta scolii de dans.

13) Espansivo recomanda clientilor examen medical inainte de inceperea frecventarii cursurilor, deoarece, in mod evident, acestia sunt responsabili personal pentru sanatatea lor. Orice persoana inscrisa la cursuri isi asuma raspunderea pentru starea de sanatate si se declara apta pentru a urma un curs de dans.

14) Este interzis in incinta salii de dans:

–   distrugerea si deterioararea echipamentelor, dotarilor sau amenajarilor salii

–   fumatul

–   accesul persoanelor sub influenta alcoolului sau drogurilor

–   accesul cu animale

–   introducerea de bauturi alcoolice si produse alimentare

–   folosirea telefonului mobil in timpul antrenamentelor, in afara locurilor amenajate

–   folosirea aparatelor foto, video sau a camarei foto a telefonului mobil

15) Scoala de dans Espansivo nu isi asuma raspunderea pentru lucrurile pierdute sau lasate in incinta salii.

IMPORTANT: In caz de nerespectare a acestor reguli, Espansivo este in drept de a rezilia angajamentul cu privire la participarea la cursurile de dans. In acest caz, platile sau alte compensatii nu se ramburseaza clientului. 

CONTACT: www.dansam.ro , Telefon: 0721.326.726