Bine ati venit pe blogul Scolii de dans ESPANSIVO!

Lansat odata cu noul site, blogul nostru este o modalitate prin care ne dorim sa comunica mai usor cu voi, cursanti ai Scolii de dans ESPANSIVO sau vizitatori interesati de dans!

Va vom tine la curent cu noutati si evenimente din lumea dansului. Vom anunta cele mai noi promotii si concursuri! Sau vom sta pur si simplu de vorba. Fiecare dintre voi va avea posibilitatea sa-si expuna parerea asupra subiectelor dezbatute, sa ne corecteze sau sa ne felicite, sa se bucure impreuna cu noi de reusitele comune.

Astfel, asteptam prin comentariile voastre, sa discutam liber despre dans si nu numai! Parerile voastre sunt binevenite, asa ca va rugam, simtiti-va liberi sa ne lasati un mesaj sau sa le comentati pe cele existente. Punctele de vedere diferite, discutiile inflacarate si zambetele sunt binevenite!

Dansam?

1 comentariu

Adauga un comentariu
  1. Intr-un mic punct din Univers, adica in Salsa 3, sustinatori si “dansatori”, mai mici , mai mari , am reusit sa marcam “o mare zi” a Scolii de Dans “Espansivo”, lansarea noului site. Despre site numai aprecieri: mult mai facil, mai soft, mai direct. Felicitari!!! La petrecere….a fost o seara placuta si incendiara….Ne-am distrat cu totii. Am descoperit frumusetea dansului in doi , la Salsa, atunci cand esti inspirat de cei din jur , si sustinut. M-am simtit confortabil, ca intr-o familie: colegi haiosi, .. cu mult dans, care mai spontan, mai liber, mai profesionist, fiecare dupa posibilitati. Aparatele foto isi faceau datoria si surprindeau tot. Apropo, frumoase sunt si pozele!!! Pentru mine a fost o seara cu gust.
    Felicitari, dragilor, pentru reusita!
    Astept noi surprize…:)))!!!!