Scene de dans, coregrafii pe ritumuri fierbini, melodii pe care le fredonam si astazi, spiritul pur al anilor 80! In doua cuvinte DIRTY DANCING.

Cu totii ne amintim cu placere de celebrul film care prezinta iubirea dintre adolescenta Baby si instructorul de dans din tabara, Johnny Castle: de la atractie timida de inceput pana la scene “murdare” de dans in care actorii danseaza cu dezinvoltura pe cele mai frumoase melodii ale timpului.

Cu toate ca actorul din rolul principal, Patrick Swayze, s-a stins din viata in urma cu cativa ani, partenera sa din film, Jennifer Grey arata complet schimbata.

La cei 52 de ani actrita arata senzational, dar este greu de recunoscut intrucat a suferit o operatie plastica la nas, care a transformat-o complet.

o-JENNIFER-GREY-DIRTY-DANCING-570

o-JANE-BRUCKER-DIRTY-DANCING-570

Vrei si tu sa inveti sa dansezi? Inscrie-te ACUM la cursuri! 

Scoala de dans Espansivo ti-a pregatit cea mai variata oferta de cursuri de dans!

1 comentariu

Adauga un comentariu
  1. Cu totii ne amintim cu placere de celebrul film care prezinta iubirea dintre adolescenta Baby si instructorul de dans din tabara, Johnny Castle: de la atractie timida de inceput pana la scene “murdare” de dans in care actorii danseaza cu dezinvoltura pe cele mai frumoase melodii ale timpului.