Vineri, 9.noiembrie a avut loc editia cu numarul 100 a emisiunii “Dansez pentru tine” . Show-ul a fost unul spectaculos si plin de emotii pentru ca a adus in fata telespectatorilor perechi si

vedete din sezoanele trecute. Pe langa echipele ramase in concurs in actualul sezon, au mai dansat Laura Cosoi, Dana Rogoz, Giulia Anghelescu, Cristina Rus, Jojo şi Jean de la Craiova. Aceştia au impresionat publicul prin dansuri spectaculoase.

Marian Dragulescu, reintors in emisiune a fost eliminat din show pentru a doua oara. Campionul mondial a revenit la “Dansez pentru tine“, pentru a-l inlocui pe Pavel Stratan, care s-a accidentat la repetiţii. Marian Dragulescu a dansat alaturi de partenera cantaretului Andreea Preda, condamnata la duel in a doua editie a emisiunii.

Bianca Dragusanu si Nicoleta Luciu condamnate la duel

Desi au reusit sa-i determine pe toti juratii sa danseze alaturi de ei pe ring, Bianca Dragusanu si partenerul ei Carol Soldea au obtinut cele mai mici note de la comisia de specialisti.

Nicoleta Luciu şi partenerul ei Attila Hainer au fost prima echipă de la “Dansez pentru tine” care au obţinut prima nota de 10 din sezonul 13. Cu toate acestea perechea a obtinut cel mai mic punctaj din concurs si va concura la duel.

Daniel Max Dragomir a demonstrat inca o data ca nu este doar o voce de luat in seamă, ci si un adversar de temut pe ringul de dans.

Acesta a reusit impreuna cu partenera sa Diana Pop să se claseze in fruntea clasamentului de la “Dansez pentru tine“, la finalul editiei cu numarul 100. Echipa lui Max a obtinut nu doar cel mai bun punctaj, dar şi cele mai multe note de 10.

Niciun comentariu

Adauga un comentariu