Editia a doua a show-ului de televiziune “Dansez pentru tine” a fost una plina de evenimente! Cele mai importante au fost eliminarea primei perechi din concurs dintre cele doua condamnate la duel, dar si accidendare

a grava a doua dintre vedetele aflate in concursul de dans (Monica Davidescu si Pavel Stratan).

Echipa formata din fostul gimnast Marian Dragulescu si Adriana Lupu a fost prima care a parasit concursul, ei acumuland doar 35% din voturile publicului. Pavel Stratan si Andreea Preda s-au salvat in urma duelului, cu 65% din voturile exprimate de publicul telespectator. Din pacate Pavel Stratan s-a accidentat inainte de debutul emisiunii si nu a putut concura in prima proba, cea de rock’n’roll, dar a reusit sa intre in a doua parte la dansul in ploaie.

Monica Davidescu s-a accidentat si ea destul de grav in timp ce se antrena cu partenerul ei pentru dansul in ploaie. Cei doi au alunecat si Monica a cazut pe piciorul drept, suferind o ruptura de ligament posibil si de menisc, ce va necesita operatie si aproximativ 4 luni de recuperare. Monica Davidescu a fost inlocuita de Oana Dedeu, o fosta concurenta la “Dansez pentru tine” si actuala membra a baletului emisiunii.

Dansurile serii de vineri au fost rock’n’roll si dans contemporan in ploaie. La proba de rock’n’roll, concurentii au dansat unul dupa altul, notele fiind anuntate la finalul emisiunii, asa cum s-a intamplat la vals in prima editie.

Primele trei echipe din concurs au fost: Oana si Alin, cu 90 de puncte, Valentina si Serban, cu 89 de puncte si Diana si Max, cu un total de 85 de puncte.
Echipele intrate la duel in urma editiei de vineri sunt Bianca Drăguşanu/Carol Soldea şi Pavel Stratan/Andreea Preda.
Dansul contemporan în ploaie al Biancăi Drăguşanu şi al partenerului acesteia a primit cele mai mici note, juriul apreciind că a fost vorba mai mult despre o luptă şi nu un dans.
Următoarea ediţie a emisiunii va fi cea cu numărul 100 pentru show-ul Dansez pentru tine, ocazie cu care organizatorii au anunţat multe surprize.

Niciun comentariu

Adauga un comentariu