Cel de-al XIII-lea sezon al show-ului de televiziune “Dansez pentru tine” a debutat cu succes vineri seara la ProTV. Concurentii au dansat vals si free-style pe tema unui indragit basm romanesc – Povestea lui Harap

Alb.

Cele 8 vedete intrate in concurs Bianca Drăguşanu, Monica Davidescu, Nicoleta Luciu, Oana Ioniţă, Daniel “Max” Dragomir, Marian Drăgulescu, Pavel Stratan şi Şerban Copot (Hienă) de la Animal X, au luptat cu daruire si generozitate pentru a indeplini visul partenerilor.

Un prim moment amuzant al serii l-a reprezentat dansul free-style realizat de gimnastul Marian Drăgulescu, care a avut rolul marţoagei din basmul Harap Alb.

O surpriză a reprezentat-o şi evoluţia Biancăi Drăguşanu, care alături de Carol Soldea au optat pentru o versiune “salsa” a basmului Harap Alb

Dansul Nicoletei Luciu alături de Attila Hainer a fost apreciat de juriu, deşi din punct de vedere tehnic a fost notat cu cea mai mică notă din concurs, 5,5.

Cel mai mare punctaj şi cea mai mare notă la primul dans al serii, free-style, a fost obţinut de perechea formată din Max Dragomir şi Diana, care în final s-a clasat pe primul loc, cu 88,5 puncte.

Echipele care au ajuns la duel în prima ediţie a sezonului al XIII-lea al emisiunii-concurs sunt Marian Drăgulescu-Adriana Lupu şi Pavel Stratan-Andreea Preda.

Ca de fiecare dată, cele opt perechi vor lupta pentru marele premiu de 60.000 de euro.

In prima editie din mult asteptatul show, Laura Cosoi şi Bogdan Boantă au păşit din nou împreună în ringul visurilor şi au dansat valsul demonstrativ. De asemenea, baletul emisiunii a adus în faţa telespectatorilor o versiune în paşi de dans şi o coregrafie uluitoare a poveştii lui Harap Alb.

Atenţi nu doar la detaliile tehnice, ci şi la emoţia transmisă şi la graţia concurenţilor, juraţii emisiunii “Dansez pentru tine” sunt Emilia Popescu, Beatrice Rancea, Mihai Petre, Edi Stancu şi Wilmark.

În aceeaşi ediţie a emisiunii, prezentatorul show-ului, Ştefan Bănică, şi-a încântat fanii cu o piesă nouă, cântată în premieră la “Dansez pentru tine”. “Vino”, aşa cum este intitulată aceasta, face parte din albumul “Altceva”, care a fost lansat miercuri, la AFI Palace Cotroceni. Piesa se va regăsi şi în concertele din cadrul turneului “Altceva”, care începe pe 27 octombrie la Constanţa şi cuprinde 9 dintre cele mai importante oraşe din ţară.

Niciun comentariu

Adauga un comentariu