Blog

Dansul te ajuta sa slabesti »citeste pe blog

Deja vu – Senzualitate si ritmuri de Bachata cu Shakira si Prince Royce »citeste pe blog

Grupe NOI – Salsa & Bachata, Latin & Ballroom dances »citeste pe blog

Cursuri de street danceCursuri de dans nunta

Daniela NEAGA – instructor ZUMBA

Daniela NEAGA – instructor ZUMBA

Daniela este din 2011 instructor la Scoala de dans Espansivo Bucuresti. Ea preda cursuri de zumba la grupele de incepatori, fiind official zumba instructor. A inceput sa danseze la 15 ani in cadrul Clubului de dans din Ploiesti

Din 2007, cand a venit in Bucuresti s-a dedicat unui alt tip de miscare – kinetoterapia – in cadrul Facultatii de Medicina “Carol Davila”. Nu a putut rezista fara dans si in 2009 a descoperit ZUMBA FITNESS, alaturi de Monica Ramirez, cea care a adus aceasta forma de fitness in Romania. A participat la multe emisiuni TV: Razvan si Dani, LeoMania, Tonomatul DP2 etc, unde a facut cunoscuta zumba in randul publicului din Romania.

Datorita efectelor sale pozitive, a incercat sa aduca zumba si in viata unor copii cu diferite tulburari de vedere. Astfel de jumatate de an le preda copiilor de la Institutul de nevazatori din Bucuresti. Chiar daca majoritatea au probleme de vedere , ei simt si traiesc muzica si folosesc zumba ca un mijloc de a-si exprima bucuria.

Este o persoana sociabila si dinamica, capabila sa se adapteze usor muncii in echipa si convinsa de importanta miscarii in educatia tinerilor.

Daniela Neaga - instructor zumba Scoala de dans Espansivo Daniela Neaga - instructor zumba Scoala de dans Espansivo