Blog

Dansul te ajuta sa slabesti »citeste pe blog

Deja vu – Senzualitate si ritmuri de Bachata cu Shakira si Prince Royce »citeste pe blog

Grupe NOI – Salsa & Bachata, Latin & Ballroom dances »citeste pe blog

Cursuri de street danceCursuri de dans nunta
back

Lectii Particulare

Esti tu singur intr-o sala eleganta si moderna… Te vezi, din mai multe unghiuri, in oglinzi mari, care-ti reflecta zambetul si stangacia. Dansezi! In intimitate, cu pasi mici, la inceput timizi, urmezi fiecare indicatie a instructorului si iata, in numai cateva saptamani tu si partenera ta cunoasteti deja tainele dansului.

Avantajele lectiilor particulare de dans se refera in primul rand la faptul ca ne putem adapta ritmului tau de viata, in asa fel incat tu esti cel care decide cat de repede vrei sa inveti sa dansezi.

Din experienta noastra, 4-5 sedinte sunt suficiente pentru a prinde miscarile si pentru a va descurca onorabil pe ringul de dans, insa si din acest punct de vedere, totul depinde de importanta evenimentului pentru care va pregatiti si de nivelul la care visati sa ajungeti ca dansator amator.

In plus, iti poti alege singur dansurile pe care doresti sa le inveti, in functie de specificul petrecerii la care vei participa. Ne poti propune, de asemenea, o anumita piesa pentru care instructorii nostri vor pregati o coregrafie speciala pentru tine.

La fel de important este si orarul lectiilor tale particulare. Noi iti spunem doar atat: program non-stop, sapte zile din sapte!

Fie ca iti doresti sa stralucesti la un anumit eveniment pe care il astepti cu emotie, fie ca ii pregatesti o surpriza partenerului, pe care stii bine ca in veci nu il vei putea convinge sa vina la lectiile de grup, convins fiind ca are doua picioare stangi, noi te asteptam sa ne contactezi pentru a afla mai multe detalii despre cum poti invata sa dansezi in ritmul tau.

Pachetele de lectii particulare sunt disponibile la sectiunea TARIFE. Dupa ce ai ales un pachetul potrivit nevoilor tale te rugam sa folosesti formularul de inscriere disponibil AICI, dupa care vei fi contactat pentru a stabili o prima intalnire! Iti reamintim ca programarile se fac de comun acord, in functie de disponibilitatea salii, iar pachetul trebuie achitat integral la inceputul cursului.